آیین نامه قانون امکان سنجی انتقال مرکز سیاسی و اداری کشور مصوب 1397/07/01
آیین نامه قانون امکان سنجی انتقال مرکز سیاسی و اداری کشور و ساماندهی و تمرکز زدایی از تهران مصوب 1397/07/01 هیات وزیران
شناسنامه آیین نامه قانون امکان سنجی انتقال مرکز سیاسی و اداری کشور:
شماره روزنامه رسمی:21425
تاریخ روزنامه رسمی:1397/07/11
شماره ابلاغ:87623/ت54885هـ
تاریخ ابلاغ:1397/07/04
مرجع تصویب: هیات وزیران
تاریخ تصویب:1397/07/01
بیشتر بخوانید:
مجموعه مقررات مرتبط با آیین نامه قانون امکان سنجی انتقال مرکز سیاسی و اداری کشور (مقررات امور سیاسی)
مجمـوعه موضوعی آرای وحدت رویه قضایی
مجموعه موضوعی آرای دیوان عدالت اداری
مقررات مرجع:
ماده (4) قانون امکان سنجی انتقال مرکز سیاسی و اداری کشور و ساماندهی و تمرکز زدایی از تهران مصوب 1394: وزارت راه و شهرسازی موظف است با همکاری وزارت کشور و هماهنگی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور آیین نامه اجرائی این قانون را حداکثر ظرف مدت سه ماه از تاریخ تصویب آن تهیه و برای تصویب به هیات وزیران ارائه کند.
متن آیین نامه قانون امکان سنجی انتقال مرکز سیاسی و اداری کشور:
هیات وزیران در جلسه 1397/07/01 به پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی (با همکاری وزارت کشور و سازمان برنامه و بودجه کشور) و به استناد ماده (4) قانون امکان سنجی انتقال مرکز سیاسی و اداری کشور و ساماندهی و تمرکز زدایی از تهران مصوب 1394، آیین نامه اجرایی قانون یاد شده را به شرح زیر تصویب کرد:
ماده 1 ـ در این آیین نامه، اصطلاحات زیر در معانی مشروح مربوط به کار می روند:
الف ـ قانون: قانون امکان سنجی انتقال مرکز سیاسی و اداری کشور و ساماندهی و تمرکز زدایی از تهران مصوب 1394
ب ـ شورا: شورای ساماندهی مرکز سیاسی و اداری کشور و ساماندهی و تمرکز زدایی از تهران
ماده 2 ـ در اجرای ماده (1) قانون، وزارت راه و شهرسازی و سازمان برنامه و بودجه کشور موظفند نحوه استفاده از ظرفیت ها و اعتبارات پژوهشی و تحقیقاتی دستگاه متبوع برای اجرای وظایف قانونی شورا را تنظیم و ظرف سه ماه در قالب موافقت نامه مبادله نمایند.
ماده 3 ـ شورا می تواند به منظور انجام دقیق وظایف موضوع قانون و تبیین دقیق وضعیت موجود و راهکارهای اجرایی تخصصی آن نسبت به تشکیل کارگروه های تخصصی با حضور معاونین اعضای شورا برای بررسی تخصصی ابعاد مختلف موضوع از جمله ابعاد اقتصادی، اجتماعی، فضایی و عملکردی، سیاسی، امنیتی و ساختارهای مدیریتی اقدام نماید. مسؤولیت برگزاری جلسات کارگروه های تخصصی برعهده دبیرخانه شورا بوده و دبیرخانه مذکور موظف است گزارش نتایج بررسی های کارگروه های تخصصی را به منظور انجام جمع بندی لازم در دستور کار شورا قرار دهد.
تبصره ـ وزارت راه و شهرسازی موظف است پیشنهادها و تمهیدات اجرایی لازم موضوع بند (پ) ماده (1) قانون مصوب شورا و نیازمند تصویب در هیئت وزیران را با رعایت قوانین و مقررات مربوط ارایه نماید.
ماده 4 ـ وزارت راه و شهرسازی به عنوان دبیرخانه شورا موظف است جلسات شورا را با هماهنگی اعضای آن به صورت منظم در فواصل زمانی مشخص مورد تایید شورا تشکیل و گزارش اقدامات صورت گرفته را در مقاطع زمانی سه ماهه به دفتر هیات دولت ارسال نماید.
معاون اول رئیس جمهور ـ اسحاق جهانگیری